Мъж е убил осем души и е ранил друг с нож

...
Мъж е убил осем души и е ранил друг с нож
Коментари Харесай

Mъж уби осем души с нож в Китай, има и ранени

Мъж е умъртвил осем души и е ранил различен с нож в Централен Китай, оповестяват държавни медии, като се базират на локалните управляващи, съобщи Франс прес.

Според държавната телевизия нападението е осъществено през вчерашния ден сутринта в град Сяоган, провинция Хубей. Няма заплаха за живота на ранения, съгласно формалната организация Синхуа.
Прочетете още
Заподозреният е 53-годишен мъж, чиято фамилия е Лу. Той е бил арестуван от полицията, а предишното се е лекувал от психологични проблеми. Започнато е следствие.

Масовите нападения с огнестрелно оръжие са извънредно редки в Китай, който не разрешава на жителите си да имат такива оръжия, само че през последните години се следи вълна от набези с хладни оръжия. В понеделник жена, размахваща нож, умъртви двама души и рани други четирима в начално учебно заведение в централната провинция Цзянси.

В началото на май при нахлуване с нож в болница в провинция Юнан починаха двама души, а 21 бяха ранени. През август предходната година в същата провинция беше осъществено нахлуване с нож, дело на различен мъж, който се е лекувал от психологично заболяване. Тогава починаха двама души и бяха ранени седем.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР